Ginerele lui Ilie Morega, fostul mare baron PSD, propus de USR prefect de Gorj: Promovarea lui Corneliu Răducan Morega, pentru “bani şi influenţă”

by | Mar 1, 2021 | Actualitate | 0 comments

Deşi sunt departe de ipocrizia celor de la PSD şi chiar PNL, nici USR-iştii nu scapă de tarele trecutului în politica românească. Chiar dacă au tot promis că vor veni cu oameni noi în politică, odată ajunşi la putere apelează tot la vechile metehne.

 

Coaliţia PNL – USR-PLUS – UDMR, la împărţirea ciolanului

 

Zilele acestea, în Coaliţia PNL-USR-PLUS-UDMR se negociază la greu o mulţime de funcţii de împărţit. Iar dacă criteriile de integritate lipsesc total la PSD şi, partial, la PNL, era de aşteptat ca măcar USR-PLUS să ţină ştacheta sus. Nu a fost cazul. Potrivit celor de la Adevărul, cei de la USR au propus pentru diverse funcţii publice o mulţime de foşti PSD-işti, traseişti sau pur şi simplu oameni cu probleme penale.

 

Corneliu Răducan Morega, ginerele baronului PSD Ilie Morega, noua vedetă a USR

 

Dar cea mai sonoră propunere USR este cea pentru prefectura Gorj. Aici, biroul politic local al USR l-a propus prefect pe Corneliu Răducan Morega, nimeni altul decât ginerele marelui baron PSD din anii 2000, Ilie Morega. La acea vreme, nimic nu mişca în judeţ fără ştiinţa lui Morega senior, acesta fiind unul din baronii care îi confereau putere la acea vreme chiar lui Adrian Năstase. Ulterior, Ilie Morega a trecut prin mai multe partide, inclusiv PNL, şi s-a retras din politică după o condamnare cu suspendare la trei ani de închisoare pentru fapte de corupţie.

Acum, ginerele său, Corneliu Răducan Morega, a devenit peste noapte vedeta USR pe plan local. Cei de la Adevărul scriu că promovarea lui Morega s-a făcut pentru că avea “bani şi influenţă”, potrivit liderului USR pe plan local.

Citeste mai multe despre: Corneliu Răducan Morega | Ilie Morega

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook