Cine este soţul senatoarei Diana Şoşoacă: Dumitru – Silvestru Şoşoacă, un “şef de tură” la o firmă privată / Care este averea familiei Şoşoacă (FOTO)

by | Feb 25, 2021 | Analize | 0 comments

Fosta senatoare AUR Diana Şoşoacă este omul momentului în politică. Blamată de mulţi, susţinută de alţii, Şoşoacă reuşeşte să fie cumva prezentă la toate evenimentele cu impact mediatic. A fost în Valea Jiului, la incendiul de la Marius Nasta, face turul ministerelor şi televiziunilor. Aşa că, toată lumea se întreabă? De unde are atâta timp? Cine este soţul ei pe care, se pare, începe să îl neglijeze datorită noilor îndatoriri? Ei bine, IQ News rezolvă misterul: soţul Dianei Şoşoacă este Dumitru – Silvestru Şoşoacă, un “şef de tură” la o firmă privată care, se pare, o duce foarte bine financiar.

 

Cine este Dumitru – Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă

 

Dian Şoşoacă este căsătorită cu Dumitru – Silvestru Şoşoacă fiind, se pare, un cuplu sudat, având în vedere că senatoarea are acum nevoie de timp pentru a-şi promova interesele în Parlament, iar soţul nu a comentat, cel puţin deocamdată. Dumitru – Silvestru Şoşoacă este un “şef de tură” la o firmă de consultanţă din domeniul afacerilor şi managementului. El are un venit de 28.000 de lei pe an şi deţine trei terenuri bine poziţionate.

Soţul Dianei Şoşoacă, Dumitru – Silvestru Şoşoacă, deţine un teren în Dâmboviţa şi un altul în Vâlcea, dar şi un teren obţinut prin donaţie în Baloteşti, judeţul Ilfov, acesta având 22.500 de metri pătraţi.

 

Familia Şoşoacă, una înstărită: Senatoarea şi soţul său o duc bine financiar

 

Familia Şoşoacă pare o familie înstărită. Atât Diana Şoşoacă, cât şi soţul acesteia, Dumitru – Silvestru Şoşoacă, nu au probleme financiare. De profesie avocat, Diana Şoşoacă a fost până acum implicată în cauze celebre, care i-au adus şi notorietatea. De altfel, surse din anturajul senatoarei susţin că desele conflicte în care se implică voluntar sunt, de fapt, un tertip pentru a-şi promova numele şi cabinetul de avocatură.

 

Ascensiunea Dianei Şoşoacă în politica românească

 

Diana Şoşoacă pare o fire independent, aşa că  nu credem că şi-a întrebat soţul atunci când a intrat în politică. Dacă initial a intrat în Parlamentul României în calitate de membru AUR, ulterior aceasta a fost exclusă din partid de apropiaţii liderului George Simion. Aşa că, mai nou, Diana Şoşoacă, ce reprezintă acum interesele partidului Neamul Românesc, s-a lipit de altă formaţiune politică celebră. Ea a pornit un parteneriat cu PNŢCD, reprezentat de europarlamentarul Cristian Terheş. Alături de acesta a fost văzută la mai multe acţiuni comune, menite a capta atenţia presei.

Unul din scandalurile recente provocate de senatoarea Diana Şoşoacă

Citeste mai multe despre: Diana Şoşoacă

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook