Mircea Dinescu povesteşte cum arată casa lui Cristian Tudor Popescu: “Ridică un chepeng şi pe o scară de fier cobori într-un subsol, la o măsuţă” (VIDEO)

by | Feb 24, 2021 | Life | 0 comments

Poetul Mircea Dinescu şi-a încheiat colaborarea cu TVR şi a anunţat oficial că se mută cu emisiunea sa culinară la Prima TV. În loc de adio, Dinescu a fost prezent la televiziunea publică în emisiunea lui Ionuţ Cristache, “România 9”. Aici, în stilul său caracteristic a spus vrute şi nevrute, inclusiv o povestire inedită despre cum arată casa gazetarului Cristian Tudor Popescu, cunoscut de toată România drept CTP.

 

Cum a vizitat Mircea Dinescu casa lui CTP: “Îşi încarcă ura în el, merge cu o Dacie hodorogită!”

 

Vorbind despre artişti şi “dilelile” acestora, Mircea Dinescu a povestit cum a fost invitat de Cristian Tudor Popescu într-o zi la acesta acasă: “E un tip care îşi încarcă ura în el, merge cu o Dacie hodorogită! Are o căsuţă cu o curticică. Mi-a zis, hai să-ţi arăt camera mea de lucru. Şi ştii cum e? Ridică un chepeng şi pe o scară de fier forjat cobori într-un subsol, la o măsuţă. Acolo el se umple de ură…”, a povestit cu umor Mircea Dinescu despre vizita acasă la CTP.

 

Ce salariu primea Mircea Dinescu la TVR / Acum s-a mutat cu emisiunea culinară la Prima TV

 

Acuzat în repetate rânduri că trăieşte pe bani publici şi că prin prestaţia sa căpuşează TVR, Mircea Dinescu s-a decis să semneze cu o altă televiziune: este vorba de Prima TV. Înainte de a pleca, pe internet a apărut şi care era salariul său la TVR: 15.000 de euro. Poetul mai deţine şi un local celebru din centrul Bucureştiului, unde se întâlnesc periodic diverse personalităţi din presă şi politică.

Citeste mai multe despre: Cristian Tudor Popescu | Mircea Dinescu | TVR

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook