Cum arată permisul de conducere prezentat de Florinel Coman când a fost oprit de poliţişti: Un document cumpărat de pe un site din Ucraina (FOTO)

by | Feb 24, 2021 | Life | 0 comments

Fotbaliştii tineri şi cu bani cad repete în tot felul de capcane întinse de anturaj şi viaţa dezordonată. Este şi cazul fotbalistului Florinel Coman, de la FCSB, care atunci când a fost oprit de poliţiştii români pe autostradă le-a arătat un permis de conducere în limba ucraineană. De fapt, documentul este o traducere a unui permis de conducere şi poate fi obţinut contra cost de pe diverse site-uri din Ucraina.

 

Florinel Coman, prins cu 165 de kilometri la oră pe autostradă şi fără permis de conducere valabil

 

Florinel Coman a fost oprit de Poliţia Română pe Autostrada Soarelui, în timp ce mergea cu 165 de kilometri pe oră. Când a fost legitimat, acesta le-a prezentat oamenilor legii în loc de permis un document în limba ucraineană. Acesta însă nu ţine loc de permis de conducere pe teritoriul României. Mai mult, documentul e unul care poate fi obţinut contra cost de pe diverse site-uri din Ucraina şi poate reprezenta traducerea unui alt document.

 

Ce pedeapsă riscă Florinel Coman de la FCSB după ce a fost prins fără un permis de conducere valabil

 

Florinel Coman a declarat că a obţinut permisul de conducere în Ucraina, dar deocamdată nu a putut proba acest lucru. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, el riscând acum o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a luat apărarea fotbalistului său, susţinând că Florinel Coman chiar a susţinut un examen auto în Ucraina, unde ar fi obţinut în mod legal un permis. Acest lucru va fi verificat de poliţiştii români, care trebuie să ia legătura cu colegii lor ucraineneni.

Citeste mai multe despre: Florinel Coman | Gigi Becali

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook