Alianţă împotriva istoriei: Diana Şoşoacă s-a aliat cu PNŢCD, partidul care i-a dat României pe Iuliu Maniu şi Corneliu Coposu

by | Feb 24, 2021 | Analize | 0 comments

Partidul care a dat României lideri politici excepţionali, precum Iuliu Maniu şi Corneliu Coposu a ajuns o ruşine pe scena politică actuală. Capturat de diverse grupări care s-au dovedit fără scrupule, acum a ajuns într-o alianţă contra firii cu cea mai zgomotoasă persoană din spaţiul public. Astfel, europarlamentarul Chris Terheş de la PNŢCD s-a aliat peste noapte cu fosta senatoare AUR Diana Şoşoacă, ce provine din partidul mai puţin cunoscut Neamul Românesc..

 

Diana Şoşoacă şi Cristian Terheş, un cuplu politic răsărit peste noapte care profită de notorietatea PNŢCD

 

Diana Şoşoacă a fost implicată în ultima perioadă într-o serie în lanţ de scandaluri, care au culminat cu excluderea sa din partidul AUR. Ea s-a făcut remarcată în spaţiul public prin acţiuni zgomotoase, fiind prezentă aproape la orice eveniment care a adunat televiziuni: greva minerilor, incendiul de la Marius Nasta etc. De notorietatea ei s-a lipit acum şi partidul istoric PNŢCD, prin europarlamentarul Cristian Terheş. Acesta a transformat pagina de Facebook a partidului într-un loc de propagandă pentru acţiunile lui Şoşoacă.

Am fost azi, impreuna cu dna. senator Diana Sosoaca, la trei ministere sa pledam pentru ca minerii din Valea Jiului…

Publicată de Cristian Terhes – Europarlamentar PNTCD pe Luni, 22 februarie 2021

 

Istoria glorioasă a PNŢCD a apus în ultimii ani

 

PNŢCD a fost unul dintre cele mai importante partide din perioada interbelică. Condus cu geniu politic de Iuliu Maniu, acesta a încercat să aşeze România pe traseul pro-european. După război, Maniu a sfârşit în închisorile comuniste. Testamentul său politic a fost dus mai departe după 1989 de Corneliu Coposu, cel mai lucid şi mai apreciat politician din ultimii 30 de ani. Însă, după moartea Seniorului, PNŢCD a decăzut treptat, ajungând acum să fie capturat de tot felul de grupări politice care se folosesc de imaginea sa din trecut.

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook