Pe ce se mai duc banii publici: La căminul cultural din comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş, s-a construit o scară care duce în tavan! (FOTO)

by | Feb 23, 2021 | Actualitate | 0 comments

Românii sunt obişnuiţi ca autorităţile locale să cheltuie arbitrar banul public, pe tot felul de trăznăi. Este şi cazul celei mai noi investiţii din comuna Dumbrăviţa, din judeţul Timiş. Un cămin cultural unde constructorul s-a gândit că ar fi bine să construiască o scară care duce direct în plafon!

 

Cum a apărut în Dumbrăviţa, lângă Timişoara, scara care duce în tavan!

 

Comuna Dumbrăviţa este practic lipită de oraşul Timişoara, mulţi oameni alegând în ultima vreme să-şi construiască aici case. Tocmai de aceea, comuna s-a dezvoltat, având probabil parte şi de o finanţare mai mare. Iată că aici s-a decis construirea unui cămin cultural. Numai că, se pare, constructorul nu s-a înţeles cu solicitantul, ieşind până la urmă o clădire care stârneşte zâmbete amare. Şi asta pentru că aici s-a construit o scară, placată cu grănit, care împreună cu balustradele aferente, duce direct în tavan!

 

Ce spune primarul din Dumbrăviţa şi constructorul noului cămin cultural

 

Primarul din Dumbrăviţa, Horia Bugarin, critică această construcţie, susţinând că este o “caricatură”, în timp ce constructorul se apără, susţinând că scările vor fi utile dacă se va decide să se construiască aici o terasă. Numai că, până atunci, imaginea din Dumbrăviţa cu scara care duce direct în plafon face înconjorul internetului românesc!

Citeste mai multe despre: Dumbrăviţa

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook