Imaginea zilei: Deputatul USR Iulian Bulai, pe vremea când îşi câştiga existenţa fiind statuie vie în Oslo (VIDEO)

by | Feb 23, 2021 | Actualitate | 0 comments

Deputatul USR Iulian Bulai, cunoscut pentru declaraţiile sale trăznite despre Fecioara Maria sau Mihai Eminescu, are un trecut pe care puţină lume îl mai cunoaşte. Mai exact, el îşi câştiga existenţa acum ceva timp în Oslo, capitala Norvegiei, făcând pe statuia vie, un fel de cerşetorie legală.

 

Cum a ajuns Iulian Bulai să facă pe statuia vie în Oslo, Norvegia

 

Zilele acestea au apărut în spaţiul public imaginile transmise de o televiziune norvegiană acum 12 ani, imagini în care Iulian Bulai apare pe post de… statuie vie, într-un reportaj local. Imaginile par astăzi inedite, în contextul în care Iulian Bulai a ajuns să dea lecţii pe Facebook şi în Parlament ca şi cum ar avea o experienţă politică veche şi de netăgăduit.

 

Soţia lui Iulian Bulai lucrează la o televiziune din Oslo

 

Iulian Bulai este căsătorit cu o norvegiancă, ce lucrează la o televiziune din Oslo. La cât de activ este pe contul românesc de Facebook, Iulian Bulai nu dă semne că şi-ar dori să-şi viziteze soţia prea des, fiind prins în mrejele micilor scandaluri dâmboviţene. Declaraţiile sale controversate au făcut mai mult rău partidului USR în ultima vreme, acesta fiind luat mereu în colimator de internauţi.

Citeste mai multe despre: Iulian Bulai

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook