Dan Barna, primele declaraţii după gestul controversat din Parlament: Cum îl cheamă pe angajatul căruia i-a cerut să-i ridice ochelarii de pe jos (FOTO, VIDEO)

by | Feb 23, 2021 | Actualitate | 0 comments

Scandalul zilei în politică a fost legat de gestul controversat făcut de vicepremierul Dan Barna în Parlament. Acesta i-a cerut unui funcţionar să-i ridice ochelarii de pe jos în timpul discursului preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, de la audierea în Camera Deputaţilor a premierului Florin Cîţu.

 

Valentin şi M, oamenii misterioşi implicaţi în controversata ridicare de pe jos a ochelarilor lui Dan Barna

 

După ce Dan Barna a fost aspru criticat pentru gestul său atât de politicienii adverşi, cât şi de majoritatea internauţilor, acesta a simţit nevoia să se explice într-o postare pe Facebook. El susţine că totul nu este decât o exagerare a presei, iar el nu a dorit să pună pe nimeni să-i ridice de pe jos ochelarii. Doar, spune acesta, a profitat de bunăvoinţa unei colege, care a rugat un alt coleg să-i recupereze vicepremierului ochelarii de pe jos. Barna nu îi numeşte pe cei doi colegi, oferind, misterios, doar nişte iniţiale: Valentin şi M.

Gâlceava ochelarului cu lumea

Știrea cu cea mai mare tracțiune despre ziua de ieri de la prezența premierului în…

Publicată de Dan Barna pe Marţi, 23 februarie 2021

 

Dacian Cioloş vrea să-l detroneze pe Dan Barna de la şefia USR-PLUS

 

Acest scandal îl prinde pe Dan Barna într-un moment tensionat şi în propriul partid – USR – unde este contestat din ce în ce mai frecvent. Mai mult, surse politice susţin că şi colegul Dacian Cioloş de la PLUS ar intenţiona să-i sufle partidul lui Dan Barna, la viitorul Congres de după fuziunea USR-PLUS acesta fiind pregătit să preia conducerea noii formaţiuni politice.

Citeste mai multe despre: Dan Barna

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook