Cum se pierde bunul simţ odată cu funcţia: Vicepremierul Dan Barna pune un angajat din Parlament să-i ridice ochelarii de pe jos (FOTO, VIDEO)

by | Feb 23, 2021 | Actualitate | 0 comments

Pare o lege nescrisă a firii că atunci când un om ajunge într-o funcţie sus-pusă, caracterul său se schimbă. Acest lucru este exemplificat din plin de politicienii români, care imediat ce ajung la putere o şi dau cu bâta în baltă. Acest lucru e valabil şi în cazul politicienilor noi, de la care publicul spera altceva. Cel mai recent exemplu: vicepremierul Dan Barna, nimeni altul decât preşedintele USR.

 

Preşedintele USR, Dan Barna, ordonă unui angajat al Camerei Deputaţilor să îi ia ochelarii de pe jos

 

În calitatea sa de vicepremier, Dan Barba s-a cocoţat în prezidiul Camerei Deputaţilor pentru a asculta dezbaterile legate de audierea premierului Florin Cîţu în Parlament. Numai că, într-un moment de neatenţie, Dana Barna îşi scapă ochelarii pe jos. Ce a făcut politicianul? S-a dus repede să îi ridice? Nici pomeneală! A ordonat unui angajat al Camerei Deputaţilor să se ducă să îi recupereze ochelarii de pe jos. Acesta s-a conformat şi, umil, i-a adus ochelarii “şefului”.

Totul a durat doar 33 de secunde, după cum au cronometrat cei de la Libertatea.

 

Dan Barna ar putea pierde conducerea noului partid USR-PLUS în favoarea lui Dacian Cioloş

 

Dan Barna se confruntă cu o contestare din ce în ce mai puternică în USR, după ce a ratat intrarea în finala prezidenţială. Până acum a reuşit să reziste doar dând pe capete oameni afară din partid, dar popularitatea sa e pe un făgaş descendent. Va urma finalizarea procesului de fuziune USR-PLUS şi un Congres pentru alegerea noii formaţiuni, iar surse din Alianţă susţin că Dacian Cioloş de la PLUS trage sforile pentru a-i fura lui Dan Barna preşul conducerii de sub picioare.

Citeste mai multe despre: Dan Barna

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook