Cu ce “bibliotecă” bogată se laudă fostul premier Viorica Dăncilă: Şampanie Moet şi alte băuturi fine (FOTO)

by | Feb 23, 2021 | Actualitate | 0 comments

De când cu pandemia de coronavirus, politicienii se înghesuie să-şi strecoare în cadru, atunci când dau interviuri, tot felul de teancuri cu cărţi pentru a da… “culţi” la popor. Ei bine, fostul premier Viorica Dăncilă pare că nu are această aplecare. Ea nu s-a sfiit să apară într-un interviu din propria-i casă cu ditamai şirul de băuturi de lux în spate!

 

Şampanie Moet şi alte băuturi fine în casa fostului premier PSD Viorica Dăncilă

 

Existau tot felul de glume la români cu… “mersul la bibliotecă”, tradus în limbaj de cartier cu mersul la cârciumă… Asta au putut remarca unii cârcotaşi, atunci când au văzut chiar imaginile distribuite de fostul premier PSD Viorica Dăncilă dintr-un interviu de la ea de acasă.

Dragi prieteni, azi, de la ora 16.30, voi fi prezentă la emisiunea „TEO show”, de la Kanal D.

Voi vorbi despre…

Publicată de Viorica Vasilica Dăncilă pe Luni, 22 februarie 2021

În cadru se poate vedea o pisică, dar şi o mulţime de sticle cu alcool: de la şampanie Moet, la alte băuturi fine…

Interviul a fost acordat de Viorica Dăncilă emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D, dar dincolo de declaraţiile sale, oamenii au rămas cu impresia legată de colecţia de sticle cu alcool din spatele său.

 

Viorica Dăncilă a scos recent o carte în care îşi acuză de trădare foştii colegi din PSD

 

Viorica Dăncilă a intrat într-un con de umbră după pierderea alegerilor prezidenţiale şi a şefiei PSD. A încercat să revină recent în prim-plan prin publicarea unei cărţi (“Partea ei de adevăr”) în care îşi acuză foştii colegi, inclusiv pe actualul preşedinte PSD, Marcel Ciolacu, de trădare. De altfel, şi interviul de la Kanal D se înscrie tot în mini campanie de reîmprospătare a notorietăţii. Numai că, se pare că “biblioteca” din spatele Vioricăi Dăncilă a fost ceva mai populară, decât afirmaţiile din propria-i carte…

Citeste mai multe despre: Viorica Dăncilă

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook