Premierul Florin Cîţu şi-a tras sexy-consilieră: Mara Mareş a aterizat la cabinetul noului prim-ministru pentru a-i creşte notorietatea (FOTO)

by | Feb 17, 2021 | Life | 0 comments

Mutare de imagine pentru premierul Florin Cîţu. Anturajul i-a adus o sexy-consilieră ce a fost racolată din tabăra “fostului” Ludovic Orban. Supărată că nu a mai prins un post de parlamentar, tânăra şefă de la PNL tineret a părăsit tabăra actualul preşedinte PNL şi a devenit, peste noapte, consilier la cabinetul noului premier. Schimbul a fost intermediat de Dan Vâlceanu, un liber care are intrare liberă la Florin Cîţu.

 

Premierul Florin Cîţu apelează la sexy Mara Mareş

 

Jurnalistul Dan Bucura prezintă o poză de la o masa de taină între Dan Vâlceanu şi Mara Mareş. Cel mai probabil atunci s-a decis ca sexy-liberala să aterizeze la cabinetul noului prim-ministru. Se pare că nu era de ajuns ca premierul Florin Cîţu să poarte şapcă şi tricouri de rocker. Mai avea nevoie şi de o prezenţe de imagine care să-i crească notorietatea. Mara Mareş s-a dovedit a fi una dintre variante.

Pentru naivii care încă mai cred in coincidențe, iată că lucrurile se întâmplă! Săptămâna trecută, Dan Vâlceanu a fost…

Publicată de Dan Bucura pe Marţi, 16 februarie 2021

 

Cine este Mara Mareş, şefa tineretului PNL

 

Mara Mareş este şefa tinerilor liberali şi o apariţie exotică în zona mondenă. Mulţi bărbaţi au întors capul după ea, iar tabloidele au vânat poze cu aceasta în ipostaze sexy. Intrarea în politică i-a crescut notorietatea, dar şi apetitul pentru funcţii, dovadă fiind ascensiunea sa din ultima vreme.

Citeste mai multe despre: Dan Vâlceanu | Florin Cîţu | Mara Mareş

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook