Pompierii care au ajuns la incendiul de la apartamentul de unde o femeie s-a aruncat în gol nu aveau nici scară, nici saltea gonflabilă (VIDEO)

by | Feb 16, 2021 | Actualitate | 0 comments

Din păcate, în această dimineaţă o femeie din Constanţa a murit, după ce în apartamentul ei de la etajul şase a izbucnit un incendiu, iar ea a fost nevoită să sară de la etajul şase. După ce a trecut şocul tragediei, jurnaliştii din Constanţa susţin că vina acestei drame poate fi pusă şi în cârca pompierilor care au participat la intervenţie. Aceştia au venit la faţa locului total nepregătiţi, deşi erau la doar 500 de metri de locul incendiului.

 

Pompierii din Constanţa au venit la incendiul din bloc fără scară şi saltea gonflabilă

 

Jurnaliştii de la Neptun TV susţin că femeia a stat minute în şir pe balcon, fără ca pompierii să o poată ajuta. Deşi aceştia îşi aveau sediul în apropierea blocului unde s-a petrecut tragedia, ei au venit la intervenţie fără scară şi saltea gonflabilă.

Demisia, incompetenților!

Intervenția jalnică a pompierilor trebuie sa se lase cu demisii! Multe demisii! Demisii…

Publicată de Reporter Neptun TV pe Marţi, 16 februarie 2021

De altfel, în imaginile care au apărut dimineaţă de la faţa locului se poate vedea cum pompierii stau neputincioşi în faţa blocului, în timp ce femeia se aruncă în gol.

 

Raed Arafat, păstrat mereu în funcţie, în ciuda eşecurilor repetate

 

România nu stă prea bine la capitolul intervenţii de succes. Amintim eşecul salvatorilor din Apuseni, al celor de pe lacul Siurghiol şi acum al celor din Constanţa. Cu toate acestea, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a fost mereu păstrat în funcţie. Mai mult, în negocierile recente pentru posturi dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR, postul lui Arafat a fost singurul care nu s-a negociat.

Citeste mai multe despre: Constanţa | Raed Arafat

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook