ISU Constanţa ar fi comunicat că a ajuns mai repede la incendiu, deşi pe camere se vede altă oră / Pompierii din oraş au doar trei scări şi nici o saltea (VIDEO)

by | Feb 16, 2021 | Actualitate | 0 comments

Tragedia de la Constanţa, unde o femeie a murit după un incendiu la etajul 6 al unui bloc, fiind nevoită să sară în gol fără să beneficieze de ajutorul pompierilor, pare să pună iar presiune pe cererea de demisie a lui Raed Arafat. Şeful DSU este văzut drept vinovatul moral pentru încă un eşec major al salvatorilor şi după ce unitatea de pompieri din Constanţa nu avea dotările necesare.

 

Au comunicat că au ajuns mai repede la incendiu: Pe înregistrări se vede cât au întârziat

 

Iniţial, ISU Constanţa a comunicat presei că o autoscară a ajuns la locul incendiului la 9.27, în timp ce femeia căzuse la 9.25.

În schimb, pe mai multe înregistrări din zonă se vede că autoscara pompierilor ajunge în jur de 9.40, deci mult mai târziu decât au comunicat ei iniţial!

Mincinoșii! Pompierii au comunicat eronat timpii intervenției. Autoscara a ajuns după… 25 de minute!

Reprezentanții…

Publicată de Reporter Neptun TV pe Marţi, 16 februarie 2021

 

În Constanţa pompierii au doar trei autoscări şi nici o saltea / Se cere demisia lui Raed Arafat

 

În această tragedie a ieşit la iveală faptul că la nivelul Constanţei există doar trei autoscări  şi nici o saltea gonflabilă care să fie folosită la intervenţii. Responsabil de lipsa de dotări poate fi considerat şi şeful DSU, Raed Arafat, care ar fi trebuit să ştie de lipsa de echipamente de la Constanţa. Pe internet tot mai multă lume îi cere demisia lui Raed Arafat, unul din oamenii intangibili ai sistemului, care nu a fost schimbat de nicio guvernare.

Citeste mai multe despre: Constanţa | Raed Arafat

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook