Mafia lemnului din România atacă în Bucovina: Activistul Daniel Bodnar susţine că o casă a unui coleg a fost incendiată în mod criminal (FOTO

by | Feb 15, 2021 | Actualitate | 0 comments

Activistul de mediu Daniel Bodnar atrage atenţia că în Bucovina lucrurile par scăpate de sub control, iar mafia lemnului a trecut la atacuri de-a dreptul criminale. După ce chiar Bodnar a suferit recent un grav accident rutier, care a necesitat spitalizarea sa în Germania, acum el susţine că are suspiciuni că acesta ar fi fost unul provocat. Mai mult, Bodnar prezintă şi casa unui coleg despre care susţine că a fost incendiată de mafia lemnului.

 

Casa unui activist de mediu din Bucovina, incendiată de mafia lemnului

 

Autorităţile române par depăşite de ce se întâmplă în Bucovina. Mai nou, activistul Daniel Bodnar susţine că acum câteva zile casa părintească a unui alt activist, Gheorghe Oblezniuc, a fost incendiată intenţionat de mafia lemnului. Din păcate, cei responsabili să clarifice lucrurile nu par să se grăbească foarte tare nici în acest caz, nici în altele din zonă.

🆘 Mafia lemnului atacă din nou în stil mafiot❗️❗️❗️
✍️ După acțiunile de acum 2 zile, casa părintească a lui Gheorghe…

Publicată de Bodnar Daniel pe Sâmbătă, 13 februarie 2021

 

Cine este Daniel Bodnar, activistul de mediu care se luptă cu mafia pădurilor

 

Daniel Bodnar este unul dintre cei mai activi activişti de mediu din Zona Bucovinei, acesta fugărind la propriu hoţii de lemne din zonă. Tocmai de aceea, în multe cazuri Bodnar a fost intimidat de persoane anonime sau chiar a fost agresat în timpul acţiunilor sale.

🆘 Amenințările la adresa mea și a familiei continuă❗️
În toată perioada după accident au fost foarte multe mesaje de…

Publicată de Bodnar Daniel pe Duminică, 14 februarie 2021

Citeste mai multe despre: Daniel Bodnar

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook