Actorul Toni Grecu, unul din fondatorii grupului Divertis, internat la Matei Balş cu Covid-19: Cât de gravă este starea sa

by | Jan 21, 2021 | Life | 0 comments

O ştire şoc a străbătut joi dimineaţa redacţiile de ştiri. Actorul Toni Grecu, cunoscut tuturor românilor drept fondatorul grupului umoristic Divertis, este internat la spitalul Matei Balş din Capitală, după infectarea cu Covid-19. Iniţial nu au fost prea multe detalii despre starea sa de sănătate, dar ulterior, soţia sa, Cristina Grecu, a revenit cu precizări.

 

Cristina Grecu, soţia lui Toni Grecu, dă asigurări că starea de sănătate a actorului, diagnosticat cu Covid-19, este una bună

 

Cristina Grecu, soţia actorului toni Grecu, a declarat pentru Libertatea că acesta se află într-adevăr internat cu Covid-19 la spitalul Matei Balş din Bucureşti, dar starea sa de sănătate este ameliorată.

Aceasta a precizat că Toni Grecu nu a fost niciun moment internat la terapie intensivă. După mai multe zile de simptome uşoare, starea de sănătate a lui Toni Grecu s-a agravat, necesitând internarea. Acum lucrurile au evoluat spre bine, fiind o chestiune de timp momentul externării.

 

România se află în plină campanie de vaccinare împotriva Covid-19

 

De la începutul pandemiei, mai mulţi actori, cântăreţi sau vedete din România au ajuns la spital cu Covid-19. În acest moment, în ţara noastră a demarat şi campania de vaccinare anti Covid-19, dar lucrurile nu merg încă aşa cum ar trebui, în special din lipsa dozelor de vaccin. Autorităţile au fost chiar acuzate că îşi favorizează apropiaţii la vaccinare, în loc să lase loc liber pentru categoriile cu adevărat vulnerabile.

Citeste mai multe despre: Toni Grecu | vaccin anti Covid-19

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook