Revoltă în România, după ce Guvernul şi-a băgat apropiaţii în faţă la vaccin: Suntem singura ţară în care “lucrătorii esenţiali” încep să depăşească restul populaţiei

by | Jan 20, 2021 | Analize | 0 comments

După un exces de poze guvernamentale de la vaccin şi după ce Executivul Cîţu a mărit peste măsură categoriile celor care se pot vaccina anti Covid-19 în etapa a doua, românii se revoltă, ca de obicei, doar pe internet.

Suntem acum în situaţia în care toţi funcţionarii publici şi angajaţii din ministere încep să ia faţa la vaccin celor care se află cu adevărat în categorii vulnerabile. Bătrânii, cei cu boli cronice, nu reuşesc să prindă un loc la vaccin, în schimb se înmulţesc cei ajunşi aici “pe pile”. Vorba unui commentator: suntem singura ţară în care “lucrătorii esenţiali” încep să depăşească restul populaţiei.

 

Lucrătorul la stat, devenit prioritar pentru Guvernul Cîţu la vaccinare

 

România se confruntă cu o situaţie vulnerabilă: a anunţat că îi va vaccina prioritar pe bătrâni şi pe cei cu boli cronice, dar alţii ajung să se bage în faţă la vaccin. Astfel, cea mai mare parte din bolnavii cronici nu se găsesc în acte şi nu pot fi programaţi pe platforma de vaccinare, iar o bună parte din vârstnici nu reuşesc să se programeze singuri. În locul lor apar angajaţii de prin ministere, primării şi alte instituţii publice care nu au altă calitate decât aceea că lucrează la stat.

 

Guvernul Cîţu a mărit lista privilegiaţilor care se pot vaccina anti Covid-19 în etapa a doua

 

Astfel, guvernul Cîţu a mărit miercuri lista celor care se pot vaccina în etapa a II-a. Au fost introduşi cei de la Curtea de Conturi, CCR, Avocatul Poporului şi alte zeci de instituţii considerate, peste noapte, prioritare. Mai mult, defilarea oficialilor pe la televizor în timp ce se vaccinează anti Covid-19 a ajuns să enerveze românii care nu îşi pot programa părinţii sau apropiaţii.

În România nu mai sunt locuri pentru această lună la vaccinare şi, cel mai probabil, acest lucru va persista şi în perioada următoare.

Citeste mai multe despre: vaccin anti Covid-19

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook