Dana Budeanu publică o fotografie cu preşedintele Klaus Iohannis la ski, la Sinaia (FOTO)

by | Jan 13, 2021 | Actualitate | 0 comments

La finalul anului trecut jurnaliştii acreditaţi la Cotroceni se întrebau când va renunţa preşedintele Klaus Iohannis la conferinţele de presă săptămânale pentru a da o tură pe pârtia de ski. Întrebarea era una retorică, având în vedere că, în plină pandemie de Covid-19, recomandările autorităţilor pentru sărbători au fost legate de respectarea distanţării.

 

Klaus Iohannis la ski în Sinaia, înainte de a merge să se vaccineze anti Covid-19

 

Iată că miercuri, după conferinţa de presă de ieri în care a anunţat că se va vaccina pe 15 ianuarie, a apărut prima fotografie din această iarnă cu preşedintele Klaus Iohannis la ski. Imaginea a fost postată de Dana Budeanu pe Facebook şi nu a fost confirmată oficial de Cotroceni. Chiar dacă Dana Budeanu nu este cea mai credibilă sursă, faptul că anturajul preşedintelui Iohannis nu a infirmat informaţia ne face să credem că poza este reală.

ROMANIA NORMALA, DOMNULE PRESEDINTE! SUNT DE ACORD!

SINAIA…13.01.2021

Publicată de Dana Budeanu pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

 

Aglomeraţie mare la Sinaia şi în staţiunile montane din România unde se poate skia

 

Potrivit sursei citate, imaginea cu preşedintele Klaus Iohannis la ski este realizată miercuri, 13 ianuarie, la Sinaia. În acest sezon, Sinaia s-a dovedit a fi, până acum, cel mai aglomerat loc pentru schiori, având în vedere că, pe Valea Soarelui sunt singurele pârtii mai lungi din ţară pe care se găseşte şi zăpadă adecvată pentru sporturile de iarnă.

În ultimele zile presa a relatat în repetate rânduri despre aglomeraţia incredibilă din staţiuniule de ski, în special în Sinaia şi Poiana Braşov. La Sinaia, înainte de Revelion primăria a solicitat şi ajutorul vânătorilor de munte din cauza aglomeraţiei uriaşe de la gondolă.

Citeste mai multe despre: Dana Budeanu | Klaus Iohannis | Ski România

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook