Nemuritorul Raed Arafat: Singura funcţie politică ce nu a fost negociată în actuala Coaliţie de guvernare a fost cea deţinută de şeful DSU

by | Jan 12, 2021 | Actualitate | 0 comments

În contextul în care, în aceste zile, în Coaliţia de guvernare, formată din cei de la PNL, de la USR-PLUS şi de la UDMR, se negociază la sânge toate posturile politice, de la prefecturile din toată ţara, până la posturile de secretar de stat, o singură funcţie este bătută în cuie şi nu a fost revendicată de nimeni. Cea a secretarului de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) şi cel care a a aprobat, mai mult sau mai puţin direct, toate măsurile luate de autorităţi în timpul pandemiei de Covid-19.

 

Funcţia de secretar de stat deţinută de Raed Arafat nu a fost trasă la sorţi în Coaliţie

 

Forfota din aceste zile din partidele aflate la guvernare se poate vedea în tenacitatea cu care, liderii politici din Coaliţie, discută toate numirile politice în funcţie. Însă, surpriză: singurul post de secretar de stat care nu a fost tras la sorţi şi nici nu a fost revendicat de niciun partid a fost cel al secretarului de stat în MAI, nemuritorul Raed Arafat.

 

Nemuritorul Raed Arafat: Niciun partid politic nu a avut curajul să îl deranjeze pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă

 

Se poate observa astfel de ce “spate” puternic se bucură acesta, dacă niciun partid politic nu a dorit, în ultimii ani, să-i pună în discuţie funcţia.

Practic, de la momentul în care preşedintele, pe atunci, Traian Băsescu, i-a pus la îndoială lui Raed Arafat capacitatea de a coordona serviciul de urgenţă din România, nimeni nu a mai îndrăznit vreodată să îl conteste. Asta deşi, mai toţi liderii politici care s-au perindat pe la Palatul Victoria, s-au declarat de nenumărate ori în dezacord cu acesta. Numai că, niciunul nu a avut curajul şi să ia vreo măsură la adresa şefului DSU.

Citeste mai multe despre: Raed Arafat

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook