Ce mai difuzează TVR duminică, pe la prânz, în emisiunea lui Dinescu: Muzică “deocheată” cu Taraf de Caliu, concurentul Clejanilor (VIDEO)

by | Jan 11, 2021 | Life | 0 comments

În contextul discuţiilor interminabile despre corectitudinea politică şi rasism şi a folosirii cu din ce în ce mai mare grijă a unor cuvinte cu diverse conotaţii, TVR pare că a luat taurul de coarne şi a difuzat, duminica pe la prânz, o piesă lăutărească fără nicio interdicţie sau cenzură. Totul s-a întâmplat în emisiunea “Politică şi delicateţuri” realizată de Mircea Dinescu, al cărui salariu tocmai a fost dezvăluit pe internet.

 

Piesa lăutărească “Am o fustă creaţă, creaţă”, difuzată fără nicio interdicţie de către TVR

 

Duminică, de la ora 14:30, telespectatorii care au optat pentru TVR au putut vedea un interviu cu actriţa Anca Dinicu, dar şi muzică lăutărească interpretată de Taraf de Caliu. În acest context, televiziunea publică a difuzat fără niciun anunţ în prealabil s-au vreo interdicţie piesa “deocheată” “Am o fustă creaţă, creaţă”, ale cărei versuri nu mai au nevoie de niciun comentariu.

 

Istoria rupturii dintre Taraful din Clejani şi Taraf de Caliu

 

Pentru fanii genului merită precizat că piesa a fost interpretată de Viorica Rudăreasa, prima soţie a lui Ioniţă de la Clejani. De curând, o parte din trupa Clejanilor, în frunte cu celebrul Caliu, au format Taraf de Caliu şi au apelat ca solistă tocmai la Viorica Rudăreasa.

De remarcat că pe actuala soţie a lui Ioniţă de la Clejani o  cheamă tot Viorica, tot showbiz-ul ştiind-o drept Viorica de la Clejani. Cu Viorica de la Clejani Ioniţă are doi copii, ambii celebri astăzi, pe Margherita şi pe Fulgy, în timp ce cu Viorica Rudăreasa Ioniţă mai are o fată, pe Ramona, nerecunoscută official.

Pe vremea când Taraful de Haiduci din Clejani cânta peste hotare şi se împrietenea cu Johnny Depp, vedetele formaţiei erau Ioniţă, Caliu, dar şi Viorica Rudăreasa.

Citeste mai multe despre: Mircea Dinescu | Taraf de Caliu | Taraful din Clejani | TVR

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook