Unde se schiază în România în plin sezon afectat de pandemia Covid-19: Cozi interminabile pe pârtiile din Sinaia şi Poiana Braşov (FOTO)

by | Jan 7, 2021 | Life | 0 comments

Sezonul de ski în plină pandemie Covid-19 devine mai dificil decât era oricum într-o ţară ca România. Regulile de distanţare socială, lipsa de zăpadă, dar şi apetitul crescut al skiorilor români pentru adrenalina de pe pârtii au transformat puţinele staţiuni în zone extrem de aglomerate.

 

Pe ce pârtii există suficientă zăpadă pentru a ski în România: Cazul staţiunilor Sinaia şi Poiana Braşov

 

Majoritatea românilor aleg să schieze la Sinaia, unde încă de luna trecută, la peste 1.600 de metri, este o zăpadă destul de bună. Numai că atâ cozile de la gondolă, cât şi de la teleski-ul din zona pârtiilor din Valea Soarelui, îţi poate tăia din cheful de adrenalină. Mai multe imagini de pe grupul de Facebook Ski România arată modul în care, chiar azi, într-o zi normală, s-a stat la coadă la Gondola de la 1.400 (foto main).

De asemenea, din ianuarie se schiază şi în zona Postăvarul din Poiana Braşov. Numai că şi aici aglomeraţia e pe măsură, aşa cum o arată pozele de pe acelaşi grup de Facebook.

O parte din români au început să opteze pentru pârtiile de ski din Bulgaria

 

O parte din românii pasionaţi de ski au început să opteze la acest început de an pentru Bulgaria. Asta după ce, de la începutul lui ianuarie, autorităţile au scos ţara vecină de pe lista ţărilor de unde, dacă vii, ar fi trebuit să stai în carantină 14 zile.

Acest lucru s-a întâmplat tocmai pentru a da o gură de oxigen pasionaţilor sporturilor de iarnă, dar şi angajaţilor din HORECA ce depindeau de succesul sezonului de iarnă.

Citeste mai multe despre: Poiana Braşov | Sinaia | Ski România

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook