Steagul României, fluturat de manifestanţii de la protestele din SUA: Mineriada Americană, aplaudată de AUR, noul partid din Parlamentul României (FOTO)

by | Jan 7, 2021 | Actualitate | 0 comments

Întregul mapamond a urmărit violenţele din SUA, lumea civilizată privind înmărmurită cum cea mai mare democraţie din lume pare să devină şi cea mai nesigură. Pentru noi, românii, momentul a amintit de mineriadele din anii ’90 şi de evenimentele de tristă amintire din acea perioadă. Iată însă că sunt şi compatrioţi care par să fie părtaşi la evenimentele din America.

 

Steagul românesc, fluturat de manifestanţii din faţa Capitoliului

 

Televiziunile de ştiri americane au surprins în transmisiunile în direct din faţa Capitoliului, unde au avut loc violenţele, şi mai multe imagini cu steagul României. Cel mai probabil este vorba de un susţinător al lui Donald Trump.

Interesant, pe grupurile de Facebook din România controlate de membrii noului partid AUR, steagul românesc prezent la manifestaţiile de susţinere a preşedintelui Donald Trump este prezentat cu elan patriotic şi mândrie.

 

Violenţe fără precedent în SUA, cauzate de refuzul lui Trump de a-i preda puterea lui Biden

 

Evenimentele din SUA sunt cauzate de faptul că Donald Trump refuză să îşi recunoască înfrângerea la alegerile din America, în faţa lui Joe Biden. Chiar în momentul în care Congresul trebuia să valideze mandatul lui Biden, manifestanţii pro-Trump au intrat în clădirea Capitoliului. În confruntările cu forţele de ordine au fost trase şi focuri de armă.

Citeste mai multe despre: AUR | Donald Trump | Joe Biden

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook