ULTIMA ORĂ: Se lansează postul TV Euronews în limba română, în colaborare cu Universitatea Politehnică din Bucureşti

by | Jan 6, 2021 | Actualitate | 0 comments

Început de an în forţă pe piaţa media din România. După relansarea Prima TV, o altă televiziune de prestigiu îşi anunţă intrarea la noi în ţară. Este vorba de celebrul brand Euronews, care îşi deschide canal în limba română. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat public al universităţii Politehnica din Bucureşti, partenerul Euronews în România.

 

Redam mai jos comunicatul Politehnicii Bucureşti, semnat de Gabriel Petrea, director de proiect

 

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti anunta Lansarea postului de stiri Euronews Romania în limba română, ce urmează a fi construit pornind de la canalul de televiziune Sigma TV al Universității Politehnica din București.

Euronews, cel mai important canal de știri din Europa, a semnat un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București (UPB) pentru a lansa Euronews Romania, un canal de stiri nou, independent destinat publicului vorbitor de limba română.

Euronews România este filiala mărcii Euronews, care va livra stiri locale, regionale, nationale si internaționale prin TV si platforme digitale.

Euronews România este primul proiect de acest tip lansat în Uniunea Europeană și va fi construit pe baza unei televiziuni deja existente: UPB Sigma TV”, se arată în comunicatul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Citeste mai multe despre: Euronews România | Gabriel Petrea

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook