Scandal: Coordonatorul proiectului Euronews România este un fost şef al TSD, acum în Pro România, partidul lui Victor Ponta

by | Jan 6, 2021 | Actualitate | 0 comments

Vestea apariţiei canalului Euronews în România a luat prin surprindere media din ţara noastră, informaţia părând a veni de… nicăieri. IQ News a fost primul site care a anunţat colaborarea dintre Universitatea Bucureşti şi staţia TV Euronews, urmat apoi de majoritatea presei centrale.

Toată lumea se întreba cum de a ajuns Politehnica să colaboreze cu Euronews şi cum a fost ţinută la secret informaţia. După confirmarea oficială de la Euronews, totul părea, până la urmă, o veste bună, credibilitatea staţiei TV fiind neîndoielnică. Asta până s-a aflat cine e în spatele proiectului!

 

Gabriel Petrea, un apropiat al Ecaterinei Andronescu şi fostul şef al aripei tinere din PSD

 

Comunicatul transmis de Universitatea Politehnică Bucureşti este semnat de Gabriel Petrea, director de proiect. Acesta este un fost şef TSD (tineretul social-democrat, aripa tânără a PSD) şi un apropiat al Ecaterinei Andronescu.

La alegerile din acest an a candidat din partea Pro România, partidul lui Victor Ponta, formaţiunea nereuşind să treacă pragul electoral. Nu există informaţii că ar fi părăsit partidul după eşecul din alegeri.

 

Politehnica Bucureşti, condusă de un pesedist, asociere surprinzătoare cu Euronews

 

Avem, aşadar, o nouă staţie TV de ştiri de top în România, coordonată pe plan local de un pesedist notoriu. E de precizat că Euronews subliniază că televiziunea va fi condusă de la centru, dar însăşi asocierea cu Politehnica Bucureşti dă de gândit. Şi asta pentru că, Politehnica e condusă de rectorul Mihnea Costoiu, un alt pesedist cunoscut.

Citeste mai multe despre: Euronews România | Gabriel Petrea

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook