ÎPS Teodosie continuă războiul cu autorităţile şi de Bobotează: “Tinerii care s-au aruncat în mare au făcut vaccinul anti coronavirus. E mai natural şi mai sănătos”

by | Jan 6, 2021 | Actualitate | 0 comments

Pandemia de coronavirus a reuşit să creeze din ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, un adevărat personaj mediatic ce a ieşit în evidenţă contestând toate măsurile autorităţile. El s-a opus, pe rând, închiderii Bisericilor, purtării măştii de proporţie şi respectării distanţării sociale. Acum, de Bobotează, a ţinut să ironizeze şi campania de vaccinare anti Covid-19 începută de Guvern.

 

ÎPS Teodosie susţine că o baie în mare e mai eficientă decât vaccinul anti coronavirus

 

Miercuri, sute de oameni s-au înghesuit la slujba de Bobotează de la Constanţa, oficiată de ÎPS Teodosie. Acesta a ţinut initial slujba în interior, nerespectând regulile de distanţare, apoi a plecat cu caleaşca spre mare pentru a-i veghea pe tinerii care s-au aruncat în apă după crucea sfinţită.

Cu această ocazie, Teodosie a ironizat campania de vaccinare. “Tinerii care s-au aruncat în mare au făcut vaccinul anti coronavirus. E mai natural şi mai sănătos”, a spus acesta în asentimentul mulţimii.

 

Campania de vaccinare anti Covid-19 a început cu stângul în România

 

Campania de vaccinare din România a început cu mari sincope. După ce în perioada sărbătorilor nu s-a putut vaccina, că nu s-a lucrat, ulterior vaccinul a plecat spre spitale în cutii de pizza.

De asemenea, managerul spitalului din Găeşti a fost certat de autorităţi pentru că a vrut să salveze câteva doze de vaccin, permiţând oricui să se vaccineze.

Astazi, în România se sarbatoreste Boboteaza. Ce vedeți în imagini sunt peste 3000 de enoriași dornici de a primi…

Publicată de Felicia Macaleț pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

Citeste mai multe despre: Boboteaza | ÎPS Teodosie | vaccin anti Covid-19

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook