Ion Raţiu, înconjurat de mineri, în Parlament: Imaginea care a devenit virală pe internetul românesc, după violenţele din SUA

by | Jan 6, 2021 | Actualitate | 0 comments

Violenţele din Washington au provocat amintiri dureroase românilor care au prins evenimentele din anii ’90. Pentru aceştia, atacarea clădirii Capitoliului şi blocarea activităţii Congresului american a semănat izbitor cu momentele Mineriadelor.

Tocmai de aceea, a început rapid să se viralizeze pe reţelele de socializare din România o imagine de colecţie cu Ion Raţiu, înconjurat de mineri, în Parlamentul României.

 

Ion Raţiu: “Voi lupta ca tu să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!”

 

Ion Raţiu a fost unul din liderii democraţi cei mai huliţi în anii ’90 de fanii neo-comunistului Ion Iliescu. Cu toate acestea, Raţiu a avut puterea să declare o frază care a devenit memorabilă: “Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!

 

Violenţe extreme în SUA, cauzate de refuzul lui Donald Trump de a pleca de la Casa Albă

 

În America, manifestanţii pro-Trump au invadat Congresul american, blocând momentan validarea lui Joe Biden. Donald Trump refuză să plece de bună voie din fotoliul de la Casa Albă, susţinând în continuare că alegerile din SUA ar fi fost fraudate. Din păcate, în violenţele din SUA au fost trase şi primele focuri de armă, existând deja şi primele victime.

Citeste mai multe despre: Donald Trump | Ion Raţiu | Joe Biden

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook