INCREDIBIL: Toate vaccinurile care au plecat de la Institutul Cantacuzino către spitalele din ţară au fost transportate în cutii de pizza!

by | Jan 6, 2021 | Actualitate | 0 comments

După ce toată lumea s-a amuzat de vaccinul care a ajuns în cutii de pizza la Slobozia, iată că ulterior s-a aflat că ceea ce părea o glumă proastă a fost, de fapt o realitate întâlnită în toată ţara.

Conform unor surse din Institutul Cantacuzino citate de Europa FM, toate vaccinurile trimise în această perioadă în ţară au fost ambalate în cutii de pizza!

 

Cum a ajuns vaccinul anti Covid-19 să fie livrat în cutii de pizza

 

Explicaţia venită, din păcate, pe surse este că între Crăciun şi Anul Nou celor de la Institut le-a fost imposibil să găsească alte cutii de transport, aşa că au apelat la cutiile de pizza, peste care au tras un autocolant.

La Slobozia autocolantul s-a rupt, sau cineva a uitat să îl mai pună, aşa că toată ţara a văzut venind vaccinul anti Covid 19 Pfizer Biontech în cutii de pizza!

 

Coordonatorul campaniei de vaccinare habar nu avea de cutiile de pizza în care se transporta vaccinul

 

În mod straniu, coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiţă, părea ieri că nu ştie de acest lucru, prima dată declarându-le ziariştilor că vaccinul nu a fost transportat în cutii de pizza, ci în cutii asemănătoare. Ulterior, confruntat cu imaginile, a recunoscut şi el acest lucru, dar a dat asigurări că transportul a respectat toate regulile de siguranţă.

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook