Alexandru Cumpănaşu, alături de Mugur Isărescu, în campania electorală în care guvernatorul BNR a dansat pe la nunţi (FOTO, VIDEO)

by | Jan 6, 2021 | Analize | 0 comments

Scandalul recent în care e implicat Alexandru Cumpănaşu după ce autorităţile s-au sesizat şi au deschis dosar penal in rem în cazul contului său de Tik-Tok l-au readus în atenţia publicului pe unchiul fetei dispărute din cazul Caracal. Aşa că, e un bun prilej de a dezvălui o fotografie de colecţie cu Mugur Isărescu şi Cumpănaşu, pe când acesta din urmă avea 19 ani şi se ocupa de campania electorală a Guvernatorului BNR în mai multe judeţe.

În anul 2000, Mugur Isărescu a candidat, fără succes, la preşedinţie, în cele mai ciudate alegeri post-decembriste, care au dus la finala de coşmar Corneliu Vadim Tudor – Ion Iliescu.

 

Mugur Isărescu a dansat la nunţi în campania electorală din anul 2000

 

Imaginea cu Isărescu şi Cumpănaşu a fost prezentată prima dată de acesta din urmă acum câţiva ani, când a ţinut să rememoreze momentele din campania electorală din anul 2000.

În acea campanie ditamai Guvernatorul BNR a făcut mai multe lucruri trăznite, printre acestea numărându-se dansul său irepetabil de la o nuntă tătărască.

 

Alexandru Cumpănaşu şi Mugur Isărescu, prinşi în controverse de tipologii diferite

 

Alexandru Cumpănaşu se află acum în vizorul autorităţilor, după ce contul său de Tik-Tok, urmărit de jumătate de milion de tineri, majoritatea minori, a ajuns în atenţia opiniei publice. Presa a scos la iveală mai multe conversaţii care pot fi considerate indecente între Cumpănaşu şi fete minore, dar până acum Poliţia nu a anunţat nicio măsură împotriva acestuia, fiind deschis doar un dosar in rem.

Mugur Isărescu rămâne cel mai longeviv om într-o funcţie publică, reuşind şi astăzi, din 1990 încoace, să fie Guvernatorul BNR. Totuşi, în ultima vreme a fost şi el zguduit de scandaluri, cel mai important fiind devoalarea unui dosar de la fosta Securitate, unde avea numele de cod Manole.

Citeste mai multe despre: Alexandru Cumpănaşu | Mugur Isărescu

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook