Tensiune la Bucureşti între Nicuşor Dan şi primarii de sector / Edilul de la 6, Ciprian Ciucu, despre Primarul General: “Când va răspunde la telefon, voi vorbi cu el”

by | Jan 5, 2021 | Actualitate | 0 comments

Anul începe în Bucureşti cu un război mocnit între noul primar general, Nicuşor Dan (susţinut de PNL), şi primarii de sector. Dacă în cazul meciului cu primarul sectorului 1, Clotilde Armand, de la USR, motivele de dispută sunt ideologice, ştiute fiind conflictele din timpul campaniei dintre USR-PLUS şi PNL, iată că în 2021 încep să se revolte şi primarii de sector numiţi de liberali.

 

Liberalul Ciprian Ciucu susţine că Nicuşor Dan nu îi mai răspunde la telefon

 

Ciprian Ciucu, primarul liberal al Sectorului 6, a comentat acid la postarea unui cititor pe Facebook, care îl interpela despre colaborarea cu Nicuşor Dan.

Când va răspunde la telefon voi vorbi cu el. În această perioadă a fost inabordabil”, a scris liberalul Ciucu despre primarul general al Capitalei.

 

Primarul Nicuşor Dan începe anul cu o mulţime de probleme nerezolvate în Bucureşti

 

Se anunţă aşadar un an complicat pentru Bucureşti, în condiţiile în care Nicuşor Dan nu pare cel mai comunicativ om în relaţia cu ceilalţi edili. În plus, există deja mai multe voci, atât din PNL, cât, mai ales, din USR-PLUS, care susţin că, odată instalat, Nicuşor Dan a cam uitat mare parte din promisiunile elctorale.

Se anunţă un an complicat şi pentru Nicuşor Dan, având în vedere că cel care îl proteja în relaţia cu PNL, adică Ludovic Orban, nu mai este premier, iar relaţia primarului general cu liderii USR-PLUS este catastrofală. În consecinţă, sunt semnale că nu se vor mai pompa atât de mulţi bani de la centru înspre Capitală aşa cum se preconize la finalul anului trecut.

Citeste mai multe despre: Ciprian Ciucu | Nicuşor Dan

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook