Rareş Bogdan la şefia TVR: O propunere care revine în actualitate

by | Jan 5, 2021 | Actualitate | 0 comments

Scandalul din TVR care a izbucnit după programul de Revelion are o miză clară: Controlul televiziunii publice şi concedierea actualei echipe numită de Liviu Dragnea, în frunte cu actuala şefă a TVR – Doina Gradea. Atacul e dus atât de reprezentanţii PNL, cât şi cei ai USR-PLUS, ambele tabere sperând să obţină nominalizarea.

Deşi s-a vehiculat ideea că postul de şef al TVR al fi fost tras la sorţi în Coaliţie, acesta revenind USR, sursele IQ News susţinând că jocurile nu sunt încă făcute.

 

Rareş Bogdan, un candidat mult mai bine poziţionat decât Mădălina Puşcalău

 

Dacă zilele trecute, cel mai important nume vehiculat la şefia TVR era fosta jurnalistă Mădălina Puşcalău (Dobrovolschi), aflată încă în graţiile preşedintelui Klaus Iohannis, iată că lucrurile au luat o altă turnură. Surse din PNL au declarat pentru IQ News că există un grup de liberali care ar încerca să îl convingă pe europarlamentarul Rareş Bogdan să îşi dorească (din nou) preluarea şefiei TVR.

Spre deosebire de Puşcalău, care nu are o experienţă managerială notabilă, Rareş Bogdan ar putea fi o soluţie mult mai practică pentru liberali. În plus, acesta este un acerb critic al PSD, iar obiectivul privind depesedizarea TVR s-ar realiza de la sine.

 

Rareş Bogdan a mai fost propus de PNL la şefia TVR

 

Rareş Bogdan a mai încercat o dată să ajungă la şefia TVR, în 2013, pe când era la Realitatea TV, acesta fiind propus de liberali pentru această funcţie.

După o lungă bătălie în Parlament, PSD a reuşit atunci, în extremis, să blocheze numirea lui Rareş Bogdan la televiziunea publică. Acum însă, cu un Parlament favorabil, acesta ar putea avea cale liberă spre conducerea TVR.

Citeste mai multe despre: Rareş Bogdan

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook