Partenerul Cosminei Păsărin de la “Vara Ispitelor” urmează să fie numit secretar de stat în Ministerul Justiţiei condus de Stelian Ion

by | Jan 5, 2021 | Actualitate | 0 comments

Avocatul Alex Dimitriu, fostul partener al starletei Cosmina Păsărin, alături de care a participat la emisiunea “Vara ispitelor”, va fi numit secretar de stat în noul minister al Justiţiei, condus de useristul Stelian Ion. El a confirmat acest lucru într-o declaraţie pentru Newsweek România.

 

Cine este avocatul Alex Dimitriu şi care este trecutul său politic

 

Alexandru Dimitriu a fost candidatul PLUS la Primăria sectorului 5, dar ulterior a fost retras de Dacian Cioloş. El a cochetat timp de zece ani cu PNL, iar ca avocat i-a reprezentat pe controversaţii fraţi Micula.

Actualmente, acesta lucrează ca avocat la cabinetul lui Gheorghe Piperea, un fervent contestatar al măsurilor luate de autorităţi în timpul pandemiei de Covid-19.

 

Alex Dimitriu, primul iubit al starletei Cosmina Păsărin

 

În tinereţe, Alex Dimitriu a fost la emisiunea “Vara ispitelor” de pe Pro TV, alături de Cosmina Păsărin (foto). Aceasta l-a părăsit încă din prima seară, alegând să facă sex în direct cu manechinul Bogdan Vlădău. Într-un interviu mai vechi pentru Libertatea, Cosmina Păsărin declara: “Cu Alex de la „Vara Ispitelor” am făcut-o prima oară!”

Citeste mai multe despre: Alex Dimitriu | Cosmina Păsărin

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook