Lista salariilor din TVR: Cât câştigă Mircea Dinescu, Ion Cristoiu, Ionuţ Cristache şi alte vedete de la televiziunea publică

by | Jan 5, 2021 | Actualitate | 0 comments

În contextul presiunilor tot mai mari pentru debarcarea actualei conduceri de la TVR, anul a început sub semnul scandalului de la Revelionul televiziunii publice. Echipa Doinei Gradea, numită politic de Liviu Dragnea la conducerea TVR, este acuzată că a virat către trupa de umor Vacanţa Mare 140.000 de euro pentru un program de divertisment care a abundat în ironii despre pandemie şi în critici la adresa preşedintelui Klaus Iohannis

 

Cât de mari sunt salariile vedetelor din TVR

 

În toată această nebunie mediatică, pe internet a început să circule o listă de salarii a unor vedete din TVR. Salariile nu sunt exorbitante, totuşi pot părea mari având în vedere pierderile uriaşe cu care se confruntă televiziunea publică.

Veridicitatea acestora a fost confirmată de mai mulţi ziarişti, printre care şi Dan Bucura. “Mi-am întrebat 2 surse credibile din acea instituție și mi-au confirmat cifrele”, a scris acesta pe Facebook.

 

Lista salariilor din televiziunea publică: Vezi cât câştigă o vedetă TVR

 

Telespectatorii pot afla, astfel, că Mircea Dinescu primeşte de la TVR 15.000 de euro pe o emisiune culinară, Ion Cristoiu e plătit cu aproape 10.000 de euro, Ionuţ Cristache şi Marius Pieleanu primesc 8.000 de euro, iar Cornel Nistorescu doar 2.500 de euro.

După cum am precizat deja, apariţia acestei liste de salarii din TVR trebuie pusă în contextul bătăliei pe care noua putere, de la PNL şi USR-PLUS, o duce pentru preluarea conducerii televiziunii publice de la oamenii numiţi de Liviu Dragnea. Astfel, potrivit surselor IQ News, printre persoanele favorite să preia şefia TVR se numără jurnalista Mădălina Puşcalău (Dobrovolschi), favorita preşedintelui Klaus Iohannis, dat şi europarlamentarul Rareş Bogdan.

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook