Fostul ministru al Mediului, liberalul Costel Alexe, ar fi divorţat săptămâna trecută, chiar înainte să fie anchetat de DNA

by | Jan 5, 2021 | Actualitate | 0 comments

Bomba politică a începutului de an este urmărirea penală de către DNA a fostului ministru al Mediului şi actualului preşedinte al CJ Iaşi, liberalul Costel Alexe. Acesta e acuzat de luare de mită şi instagare la delapidare într-o afacere cu o societate la care acţionar unic e chiar soţia sa, Raluca.

 

Costel Alexe ar fi divorţat după reţeta patentată de fostul primar Gheorghe Nichita

 

Potrivit Ziarului de Iaşi, care citează surse din PNL, Costel Alexe ar fi divorţat de Raluca tocmai săptămâna trecută. Publicaţia ieşeană speculează şi susţine că acest divorţ seamănă izbitor cu cel al fostului primar al Iaşiului, Gheorghe Nichita, care a divorţat chiar înainte de a fi arestat de DNA.

Potrivit sursei citate, acest divorţ ar putea însemna, de asemenea, o modalitate prin care fostul ministru încearcă să îşi pună averea la adăpost.

 

Preşedintele Klaus Iohannis, undă verde pentru urmărirea penală a liberalului Costel Alexe

 

Preşedintele Klaus Iohannis tocmai a încuviinţat, marţi, urmărirea penală în cazul lui Costel Alexe, aşa că autorităţile au cale liberă să de-a drumul la dosar. Alexe a susţinut luni seară, într-un anunţ de presă, că este nevinovat şi a negat acuzaţiile DNA.

Anchetarea lui Costel Alexe reprezintă şi o lovitură pentru PNL, care se prezenta drept un partid fără probleme penale în timpul guvernării. Totuşi, trebuie precizat că, spre deosebire de politicienii de la PSD, liberalii nu i-au luat apărarea lui Alexe în acest caz şi nici nu au făcut scut în jurul acestuia.

Citeste mai multe despre: Costel Alexe

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook