Ameninţări de la USR către colegii de guvernare de la PNL. Emanuel Ungureanu: “Zilele viitoare, DNA o să ia în coarne doi peneliști, cu imunitate temporară”

by | Jan 5, 2021 | Actualitate | 0 comments

Tensiunile din cadrul Coaliţiei de Guvernare încep să fie tranşate de DNA. După ce s-a început urmărirea penală în cazul fostului ministru liberal Costel Alexe, deputatul USR Emanuel Ungureanu anunţă că mai urmează la rând “doi penelişti, cu imunitate temporară”. Acesta sugerează că noile dosare ar avea legătură cu “jaful din sănătate”.

 

Deputatul USR Emanuel Ungureanu îi pârăşte la DNA pe “peneliştii hoţi”

 

Este imposibil să nu remarci bucuria cu care deputatul USR Emanuel Ungureanu anunţă că DNA-ul e cu ochii pe colegii de guvernare de la PNL. Asta în condiţiile în care la Ministerul Justiţiei a fost numit tot omul USR, Stelian Ion.

Peneliști hoți, azi, Alexe, cel care punea lupi să păzească pădurile. Zilele viitoare, DNA o să ia în coarne doi peneliști, cu imunitate temporară, care au furat pe rupte în plină pandemie, profitând de criza sanitară. Jaful din Sănătate produs anul trecut a fost unul uriaș și nu doar prin UNIFARM. Vă aduc aminte că am denunțat la DNA unele hoții comise în Ministerul Sănătății”, a scris Ungureanu pe Facebook.

HOȚII!
Peneliști hoți, azi, Alexe, cel care punea lupi să păzească pădurile.
Zilele viitoare, DNA o să ia în coarne doi…

Publicată de Emanuel Ungureanu pe Luni, 4 ianuarie 2021

 

USR a tras cu dinţii de Ministerul Justiţiei

 

În timpul negocierilor pentru formarea Guvernului, liberalii fuseseră avertizaţi că miza principală a celor de la USR e Ministerul Justiţiei şi că nu vor ceda până nu îl vor obţine. Profitând şi de slăbiciunea fostului premier Ludovic Orban, care a fost interesat mai mult de postul său de la şefia Camerei Deputaţilor, useriştii au obţinut până la urmă tot ce şi-au propus.

Gurile rele susţin că, în aceste zile, liberalii culeg ce au semănat, scopul celor de la USR fiind ca, odată intraţi la Guvernare, să verifice la sânge toate contractele semnate de predecesorii din PNL.

Citeste mai multe despre: Costel Alexe | Emanuel Ungureanu

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook