TESLA vine, oficial, în România: Pe site-ul companiei au apărut anunţuri de angajare pentru sediul din Bucureşti

by | Dec 16, 2020 | Tehnologie | 0 comments

Vestea finalului de an în domeniul auto vine de la gigantul Tesla. Pe site-ul companiei a fost făcut public un anunţ de angajare pentru România, semn clar că Tesla vine la Bucureşti din 2021.

 

Tesla caută manager pentru magazinul din Bucureşti

 

Potrivit anunţului, Tesla caută să angajeze pentru Bucureşti un manager de magazin, care să fie responsabil pentru conducerea operaţiunilor de vânzare de pe piaţa locală. De asemenea, Tesla mai doreşte să angajeze la sediul din Bucureşti tehnicieni service şi consultanţi vânzări.

Tesla îşi anunţase deja intenţia de a monta în Bucureşti, Craiova şi Brăila superchargere pentru încărcarea maşinilor electrice.

Producătorul de vehicule electrice Tesla Inc se află în plin proces de extindere în Europa, unde încearcă să intre pe segmentul non-premium (de masă), cu un model compact.

 

Tesla şi Elon Musk, lideri în inovare

 

Tesla, deţinută de genialul Elon Musk, este cel mai valoros brand auto din lume, în ciuda faptului că producţia sa este foarte mica, în comparaţie cu alţi coloşi auto. În schimb, Tesla mizează pe un marketing agresiv, în genul celui practicat de Steve Jobs.

De asemenea, Tesla este unul din liderii în inovare din întreaga lume, cei de aici fiind cunoscuţi pentru încercările de a cuceri spaţiul sau de a revoluţiona ştiinţa cu invenţii excepţionale.

Citeste mai multe despre: Elon Musk | Tesla

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook