Moise Guran: “A fost o înțelegere PENALĂ între Ludovic Orban și Nicușor Dan, privind ocuparea unor posturi de directori din Primăria Capitalei”

by | Dec 15, 2020 | Actualitate | 0 comments

Turul de forţă privind desemnarea adevăratului premier pare să fi intrat pe ultima sută de metri, iar bătălia de culise dintre Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi Dan Barna a intrat în faza loviturilor de forţă. Astfel, marţi seară Ludovic Orban s-a autodesemnat, din nou, drept propunerea de premier a PNL, ştergând pe jos cu premierul propus iniţial, Florin Cîţu. Mai mult, Orban le-a transmis noua propunere celor de la USR-PLUS şi UDMR şi a început un tur de forţă media pentru a explica, pe surse, noua trăznaie politică.

 

Iohannis îl vrea pe Ciucă, Orban se autopropune premier

 

Vestea nu a fost bine primită nici de preşedintele Klaus Iohannis, care mizează în continuare pe varianta Nicolae Ciucă premier, dar nu are însă susţinerea PNL, dar nici, mai ales de tabăra USR-PLUS. Aici isteria e maximă şi se încearcă ieşirea din această nouă provocare, ştiut fiind că liderii USR-PLUS nu îl înghit deloc pe Orban.

 

Moise Guran, atac dur la Ludovic Orban: susţine că a existat o înţelegere PENALĂ îmntre acesta şi Nicuşor Dan

 

În acest context, Moise Guran, fost şef de campanie la USR-PLUS, a ieşit cu o postare pe Facebook care pare să arunce în aer negocierile pentru formarea Guvernului. El spune explicit că, în acest an, ar fi existat o înţelegere PENALĂ între actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, şi Ludovic Orban pentru împărţirea unor funcţii din primărie, funcţii care ar fi trebuit obţinute prin concurs! Această înşelegere s-ar fi făcut cu sprijinul explicit al PNL!

Iată postarea lui Moise Guran (poate fi citită pe contul său de Facebook)

Dacă acest lucru e adevărat şi va fi confirmat de alţi participanţi la discuţii, este posibil să avem un scandal uriaş chiar înainte de naşterea unei Alianţe de dreapta şi aşa controversată. Rămâne de văzut cum se va apăra Orban şi ce muniţie va folosi ca să şubrezească tabăra USR-PLUS.

Distribuie pe social media

Top articole

Cele mai citite

Ultimele stiri

Urmareste-ne pe Facebook